Pages

Wednesday, August 18, 2010

Hari yang sangat sejuk!!!!

Huhu...takde ape yang best melainkan kesejukan yang menusuk kalbu..(ayat tak bole bla)
Pagi tadi macam panas je tapi bile sampai je kt office, baru duduk sekejap hujan pon turun mencurah2..
Sejuk tak terkata. Tapi Alhamdulillah...Hujan kan rahmat Tuhan...  semalam pon time balik keje hujan jugak.. terpakse redah je la..ape nak buat.. kite ni naik motor je.. pasrah dalam kebasahan la...

Kebetulan pulak my bos outstation..so that kami2 (3 Acc.Clerks) di sini kurang busy la sikit..ade kerja tapi tak berlambak-lambak macam biase.. So, ade la masa untuk menjenguk blog ni yang sekian lama tak ber'update'.. Di kesempatan ni jugak dapat la kiranya diriku ini melawat blog2 rakan bloggers lain..:)))

Wah...macam2 crite ek diorang ni...tu yang wat aku makin seronok berblog..At least leh share macam2 ngan pembaca (adakah pembaca blogku????) huahuahua... tak kesah la.. yang penting aku happy..

1 comments:

@ty_farEd said...

tu pasal sangat mengantuk arini...!! uuhh..tak tahan..~ngeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright (c) 2010 !Safa Rida Blog. Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes and Web Design.