Pages

Monday, July 5, 2010

Hari yang agak busannnnn....

Hari ni memang bosan kuase doblas! 1 ari wat keje cam sipot.punye la lembab...alih2 bru pkol 3 dah takde keje nk wat jgk...So, bagi taknak membosankan diri, jengok2 le blog berhabok lagi berdebu ini...huhu~~ guna opis punye pc lak tuh. Maaf ye bos... Sape suh bos cuti ari ni..hahaha (gelak jahat!!!)

Pastu tadi amek mase 1jam dok tengok mudah.com. pastu mula la hati teringin nak menorder baju2 yang diiklankan..sabar je la..(untuk diri sendiri) Baju kat umah tu pon tak terpakai. Yang tak basuh je dah sebakul, yang tak berlipat pulak sebakul jugak. Adoi.....Letihnye nak settle kan smua!!!

Kat opis ni pulak, time banyak keje punye la banyak...time takde keje bosan gile...melangut je kejenye...pastu makan3 dan makan....camne nk on diet nih???? any suggestion????

Lagi 1 hal pasal template blog ni...rase mcm nk tukar tapi blom ade pilihan yg sesuai lagi...wargh!!! peningnye nak pilih...tak bisa memilih....huhu :p

2 comments:

@ty_farEd said...

besh nyer tak de keje...!! hahaha.. mey tolong ai kat sini...wat part time job tanpe faji...hahahah :p

Mrs. AppLE said...

tanpe gaji?????bole gak tuh!!(ayat x ikhlas) hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright (c) 2010 !Safa Rida Blog. Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes and Web Design.