Pages

Tuesday, May 24, 2011

Dapat Surat Cinta!!

Terima kasih MPK(dengan nada tak ikhlas...hahaha) Ni kalau orang MPK baca ni mesti dia cakap padan muka. Siapa suruh parking kat tempat yang nak elak bayar parking. Huahua.. Apa nak buat Encik-encik dan Puan-puan MPK. Saya ni pekerja bergaji kecik je. Tak mampu nak bayar parking apatah lagi nak bayar saman tu.. Boleh la kiranya encik-encik dan puan-puan untuk bagi diskaun kat saya ni... Nanti saya bayar okeh!! Kenapa lah ofis ni tak sediakan parking khas untuk pekerja-pekerja. Kesian kat kami-kami ni. Hari-hari datang kerja kena bayar parking. Penuh la tabung MPK tu kan??? Kesian kat tabung tu jugak kan?kan?kan???heheh~~

Hurm.....baru je plan nak menabung lebih sikit bulan ni...(menabung ke??) Nampaknya rebeh poket dengan benda yang tak disangka-sangka. Macam-macam hal.. Kereta pun dah calar. Nak kena servis lagi. Banyaknye benda tak settle. Adoi...sakit kepala dibuatnya. Time ni jugak la nak dapat surat cinta pun...--->sad :(

2 comments:

aTy _faRed~ said...

akak pon baru jer kene saman semalam.. adoy.....

EedaFizZ said...

hahaha...jom kite kumpul saman macam kumpul setem..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright (c) 2010 !Safa Rida Blog. Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes and Web Design.