Pages

Wednesday, May 25, 2011

Kenapa Perlu Tukar???

Hai semua...

Hari ni aku nak share sikit info pasal pad ataupun tuala wanita (Ops!! Agak terbuka sikit ye topik kali ni..tapi rasanya semua orang dah tak kisah pasal ni kan??Lelaki pun ada yang jual & beli pad jugak.) Betul kan?? Zaman sekarang ni semua orang dah bersikap terbuka. Lagipun cerita kali ini lebih kepada kesihatan wanita. Bak kata orang, lebih baik mencegah daripada mengubati. Kan???

Disebabkan aku pengguna tetap, so, aku memang nak syorkan dengan korang-korang pasal produk favourite aku ni. Produk ni namanya Wanisa. Nama pun dah ayu-ayu gitu. Hehehe~~ Memang sesuai dengan orang yang menggunakannya. Kepada sesiapa yang mempunyai masalah alahan seperti gatal-gatal dan ruam apabila tiba waktu traffic light merah, memang sesuai guna Wanisa. Wanisa ni ada Jalur Bio-Perlindungan Multi-Tindakan dengan fungsi 4-dalam-1. Wah..best betul kan?? Pakai satu benda tapi dapat empat kebaikan!!
Antaranya :
1. Fungsi Far-InfraRed -Membantu menstimulasikan tisu, mmeningkatkan metabolisme, pengaliran darah serta mengetatkan otot.
2. Fungsi Ion Negatif -Membantu meningkatkan sistem imunisasi tubuh dan melaraskan hormon ke tahap normal.
3. Fungsi Anti-Bakteria -Merencatkan pertumbuhan mikroorganisma disekitan kawasan faraj.
4. Fungsi Penyahbauan -Menyingkirkan bau busuk daripada bakteria penyebab bau.


Inilah dia produk yang dimaksudkan.. "Wanisa"
Paling best adalah kita akan rasa lebih selesa sebab kawasan intim kita tak lagi berpeluh disebabkan sistem pengaliran udara yang baik yang terdapat pada produk ni.Lagi satu, kita dapat perlindungan paling maksimum disaat kita memerlukan! Tak percaya?? Cubalah!!

So, inilah sebabnya kenapa kita perlu bertukar..--->http://www.emocutez.com



3 comments:

CintaZulaikha said...

sy pon salu tukr2...perasaan nk mencuba tu kuat sgt...hee~~

Kancilbiru said...

ada org suggest akak suh try anion pad...tapi belum pernah try lagi...tak tahu camna, nak tukar ke tak..hehehe

EedaFizZ said...

yeke...try la tukar..tp klu pad ni sy yakin mst rmai yg jatuh cinta..hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright (c) 2010 !Safa Rida Blog. Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes and Web Design.