Pages

Monday, June 13, 2011

Akhirnya...

Hai semua...

Dah lama tak update blog ni..(Ayat biasa bile dah berminggu-minggu tak update blog) Bukannya apa.. Busy sikit. Al maklumlah, aku ni kan atas sikit jawatannya daripada YB. Tu yang terlalu sibuk. (kononnya la...)

Akhirnya...Pulang jugak aku ke kampung pada Sabtu lepas.(senyummm.....) Memang best sangat walaupun sekejap je. Tapi yang tak best mak tak berapa sihat. Kenapa la dalam hidup ni perlu ada orang yang berhati perut busuk??? Hurmmm..maybe nak suruh kita sentiasa berhati-hati dalam setiap tingkah laku kita dan ingat Allah selalu. Doa banyak-banyak supaya orang yang menganiaya kita tu dapat pengajaran dan balasan daripada Allah atas apa yang telah dia lakukan dalam hidup dia.. Hope mak cepat sembuh dan sihat macam dulu.. (mood sedih jap...) ~Tolong doakan jugak ye kawan2...~

Takpe la.. Jangan sedih-sedih.. Yang penting aku dah dapat balik jumpa mak abah... :)

3 comments:

CintaZulaikha said...

jumpa mak jugak perkara yg paling bagos kat dunia nih...sumer pon boley lupa..

aTy _faRed~ said...

susah kalau orang ade hasad dengki ni kan..tak boleh orang lebih sikit...main 'tuju2' jer...
hope mak awak cepat ssembuh yer..insyaallah

EedaFizZ said...

Betul tu kak CT..
TQ kak yaty.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright (c) 2010 !Safa Rida Blog. Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes and Web Design.