Pages

Tuesday, June 28, 2011

Bosan dengan aktiviti seharian??

Hai semua!!

Pernah tak anda rasa bosan tak bertempat?? http://www.emocutez.com
Contohnya, tiba-tiba je rasa semua benda tak kena dan tak boleh nak buat apa?? (apa pon tak bole...) ---> termasuklah dengan kerja di ofis.

Jika ya...apa yang perlu kita lakukan??
1. Tukar kerja
2. Tukar profession
3. Ambil cuti untuk tenangkan fikiran
4. ...........

Sebenarnya aku ni tiba-tiba rasa penat sangat bekerja sebagai kuli kira-kira (account assistant) Setiap hari asyik kira, kira, kira... huhuhuhu..Bosan & memeningkan kepala. Kalau kira duit sendiri ok jugak.. Ni kena kira duit orang..Bahaya jugak tu kalau-kalau short ke apa...tak pasal-pasal kena je nanti. Niat hati nak tukar profession. Tapi nanti kena mula dari bawah semula & kena belajar banyak benda semula. Ok jugak kot... At least boleh belajar benda baru sambil dapat gaji. Hehehe...

Ada ke orang nak ambil orang yang ada experience bidang lain untuk kerja bidang yang lain??? Rajin ke dia nak mengajar??
Belum cuba belum tahu...http://www.emocutez.com

3 comments:

CintaZulaikha said...

bosan klu dapat duet bulan2 taper..ni klu tak dpt apa...tu baru namanya nak cakor kpala cam kucing tuh...huu~~

aTy _faRed~ said...

buat bisnes sendiri...akak rase kompem tak bosan..huhu

EedaFizZ said...

hehehe..betol kot..wat biz sndri gak yg best!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright (c) 2010 !Safa Rida Blog. Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes and Web Design.