Pages

Tuesday, June 21, 2011

Bila Bosan..Apa Nak Buat???

Hai semua!!

Dah lama tak menaip kat sini.. Tak tau nak cerita apa..So, mendiamkan diri seketika. Buka blog pun just nak baca entry kawan-kawan blogger je...Hari ni agak bosan sebenarnya.. Nak tanya la kat korang-korang... Apa korang buat kalau bosan melanda jiwa?? (Huhuhu...ayat apa ni??) Hurm...aku sendiri pun mati kutu kalau dah tiba rasa bosan ni. Rasa macam kosong je hidup ni.. Macam dah di hujung dunia gitu. (Bole ke camtu?? Bedal saja la...)

Kitorang (aku + hubby) bila bosan akan wat aktiviti yang menarik (bagi kitorang la... Bagi orang lain lain mungkin hampeh je..) Contohnya:
1. Main batu seremban (dah tentunya juaranya adalah aku...)
2. Jalan2 + lepak2 kat pelabuhan (itu je laut terdekat ngan umah)
3. Main susun kad (bukan berjudi okeh.. Just suka2 susun kad je. Takde pertaruhan)
4. Pergi makan kat luar (dah tentunya dia belanja!!hihi)
5. Pergi cyber cafe (online kat sana walaupun kat umah dah ada internet. Ni kerja gila namanya!Mengenang kembali zaman bujang2 dulu)

Cukuplah 5 je kot.. banyak lagi yang sensor nak diceritakan pasal aktiviti masa bosan ni.. Hihihi

3 comments:

CintaZulaikha said...

aktiviti masa bosan saya adlh main game...kiki

aTy _faRed~ said...

kalau bosan akak mengemas rumah..huhu.. tak pon akak ajak laki akak gi kedai bunga beli bunga murah tuk letak kat luar..[bunga hidup].. :)

EedaFizZ said...

main game??hmm...dh bosan jgk..hihi nmpk sgt slalu main game
kak yaty pandai menghias xpe le..kite ni hampeh klu bab menghias ni. nk jd protege akak la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright (c) 2010 !Safa Rida Blog. Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes and Web Design.