Pages

Wednesday, June 22, 2011

Lepas Makan Rasa Macam......

Hai semua!!! (dengan nada yang tak berapa nak excited sangat)

Kenapa?? Maklumlah tengah-tengah hari nak melangkah ke petang ni.. Tenaga belum lagi dapat diproses dengan betul. Makanan baru je masuk ke perut sekejap tadi.

Lepas makan rasa macam mata ni tak bole bukak la pulak! Adoiiii... Geram betul.. Kerja banyak lagi ni tak settle. Adakah :
1. Makanan tadi beracun?? (Takkan la...kalau beracun mesti dah Innalillah.....)
2. Tertelan ubat tidur?? (tak mungkin langsung)
3. Kurang tidur...?? (mungkin jugak)
4. Kurang oksigen?? (Agak tepat. Minum air pon sikit-sikit. Mungkin tak cukup nak support pergerakan oksigen dalam badan. Tambah pulak udara dalam ofis ni tak menyegarkan langsung!)

Tapi pelik kan? Dengan mata separuh terbuka ni pon still bole menaip di blog lg...huhuhu~

3 comments:

aTy _faRed~ said...

memang biase macam tu...asal makan jer mesti nak ngantuk..huhu

Kancilbiru said...

terlebih ajinomoto kot...hehehe

EedaFizZ said...

b4 ni kurg ngantuk..ari ni over pulak..trlebih ajinomoto??myb kot..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright (c) 2010 !Safa Rida Blog. Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes and Web Design.