Pages

Saturday, June 4, 2011

Frust Menonggeng!

Hai semua...(dengan nada ala2 frust!)

Hari ni mood agak frust sebab cancel balik kampung disaat-saat terakhir. Memang tak puas hati tapi apa boleh buat. Dah ketentuan Tuhan yang Maha Esa. Sebagai hambaNya aku redha..(perlu ke buat ayat macam ni..bukan kes besar sangat pun..) Aku cuma nak sejukkan hati yang sedang hot meletops!!

Eh, ape kes pagi-pagi bukak blog, macam2 cerita panas (plus maki2 ni???) huh! Dahsyat la korang2 ni.. Biarkan je mereka dengan dunia mereka..Kita yang ok2 ni dengan dunia kita..Bak kata pepatah, melentur buluh biar dari rebungnya..Kalau dah jadi buluh tu tak payah nak cakap apa lagi. Dah tak boleh lentur dah tu..(kena ke dengan topik yang korang tengah debatkan sekarang??)

p/s: Baik korang tolong hiburkan hati aku yang tengah frust menonggeng ni...

4 comments:

Solihin Zubir said...

ahahaha.. sabar2... nnt smpai jugak la kampung tu... heheh...

CintaZulaikha said...

cu citer sket, apa punca frust tuh??

EedaFizZ said...

Puncanya cik abg tiba2 kena keje time cuti ni..huhuhu
Nak tunggu sampai kampung ni lama..Penantian tu 1 penyeksaan

Atie iskandar said...

hee.. nak wat camne.. saborsabor..
eh, jom ambik contest, atie tag eeda..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright (c) 2010 !Safa Rida Blog. Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes and Web Design.