Pages

Sunday, July 17, 2011

Berakhir 3 hari yang menyakitkan...

Hai semua...

Alhamdulillah...Berakhir sudah 3hari yang agak menyakitkan sebab berurut... [Sudah selamat diturunkan salur peranakan -----> kata mak bidan selaku tukang urut berpengalaman..]

Perasaan : Happy sebab dah berakhir kesakitan semasa berurut.
Harapan : Semoga dipermudahkan segala urusan dan impian selepas ini.

Nasib baik 3hari je dah boleh turun semua ke tempat yang sepatutnya. Aku dah boleh buat plan seterusnya iaitu pergi klinik pulak. Tapi tak tau la bila nak pergi. huhu~~ Takde masa nak buat appointment kat klinik/hospital. huiiiiii....amek masa tuuuu... Tak sanggup betul rasanya..

Apa pun rasa happy sebab sekurang-kurangnya kami dah berusaha walaupun cuma stage pertama.

1 comments:

aTy _faRed~ said...

yang penting usaha dulu..selebihnyer serah pada DIA..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright (c) 2010 !Safa Rida Blog. Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes and Web Design.