Pages

Wednesday, July 6, 2011

Malunya iiii...

Hai semua!

Idea nak type entry ni tiba-tiba datang lepas dapat air dari budak opis yang tiba-tiba jugak hantar air Milo ais kat meja ni.. Malu iii tauuuu!! Terasa diri ini macam pompuan pemalas la pulak.. Duduk melongo termenung je kat meja then air sampai. Huhuhu~~ OH TIDAK!!!

Tapi bak kata orang, rezeki jangan ditolak. Minum je la..orang dah buatkan kan??? Asyik minum air buatan sendiri je..Bored (alasan semata-mata) kui3~~

Apa plan lepas balik kerja ni eh?? Nak pergi mana la pulak.. Cuaca mendung je ni.. Semalam dah pergi tengok cerita Transformers. Memang menarik. Tapi yang buat spoil sound system kat situ problem la pulaks!! Memang spoil!!Phuiiii!!! Nasib baik takde masalah BAU KAKI macam masa tengok cerita KL Gangster. Memang hampeh..Tengah syok gelak-gelak, ada pulak bau-bauan yang tidak menyenangkan hidungku yang cute miut ni..huhu~~


Cadangnya nak shopping sikit la petang ni.. Lalala~~ Jom korek duit!!

3 comments:

aTy _faRed~ said...

kalau akak ade orang nak tolong hidangkan air sampai atas meja memang besh ar...hahaha[dasar pemalas..] ;p

Arah Kecik said...

syok la ada org hidang kan.. heheheh.... tengok wayang kt mana? semlm kitorg pun nak g tengok gak last2 x jadi g bawak mysarah tengok funfay jew la... :-D

EedaFizZ said...

tengok wayang kat MBO je...murah n jimat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright (c) 2010 !Safa Rida Blog. Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes and Web Design.