Pages

Tuesday, July 19, 2011

Jom Jalan ke Blog Kucenkuni

Hai semua...

Semalam, secara tak sengaja aku telah ter'search' blog guna cik Google semata-mata untuk cari cara berblog using my Blackberry. Dan hasilnya aku jumpa la satu blog yang bagi detail tips tentang bagaimana untuk publish post menggunakan Blackberry. Walaupun terasa diri ini macam dah ketinggalan zaman dan tinggal di zaman batu, ada aku kesah?? Takdenya... aku peduli hapa!! hehe...

Sambung balik pasal blog yang aku jumpa tu..Inilah blog yang dimaksudkan...

--------------> Blog Kucenkuni <----------------


Jom ramai-ramai singgah kat blog ni...Terutama Miss Blackberry..
Boleh la try tutorial ni...:)
Hope berjaya...

2 comments:

Farahin Ahmad said...

waa...time kasih yek..
nanti saye cube~
btw awk ditag!
--> http://farahdiesel.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

jangan lupe komen yek ;)

EedaFizZ said...

@farahin : thanx kembali..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright (c) 2010 !Safa Rida Blog. Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes and Web Design.