Pages

Tuesday, July 12, 2011

Kerja oh kerja...

Hai semua..

Dah macam tajuk cerpen la pulak eh..Just nak bagitau korang yang aku ni dah mati kutu kat opis ni. Lalala~~ Bosan tahap 4 dah ni (eh macam sakit cancer pulaks!uhuhu~~)

Inilah manusia. Banyak kerja pon bising, tak banyak kerja pon bising..(mengata diri sendiri. Kalau ada sape2 yang terasa sama tu padan muka ye..) Tapi serius la.. Sejak kerja kat sini rasa macam tak kerja sangat.

List kerjaku :
1. Check bank balance
2. Prepare payment / bukak cheque
3. Key in data (duit keluar/masuk)
4. Buat air untuk Bos (bila bos datang je)
5. Kemas pantry (lebih kepada dapur ofis) --->termasuk kerja mencuci pinggan mangkuk dan sebagainya
6. Check barang dapur apa yang dah habis (2minggu sekali)
7. Jawab phone call
8. Bla bla bla...

Eh..eh..banyak jugak kerja aku ni. Tapi tak terasa banyak pon. So, nak watpe ek bila ada masa terluang??tengok tv??Yang pasti aku akan bukak blog and read kawan2 blog punya entry. tQ kawan2 sebab korang punya entry dapat menghilangkan bosanku di ofis...

p/s: Berhati-hati nak tulis blog sekarang ni. Ada yang followww...takot ada issue sensitif yang boleh menimbulkan peperangan hati..hihi~ :)

1 comments:

aTy _faRed~ said...

akak kerje melambak2 ni pon masih suker jalan2 blog n updet n3.. huhu.. tu keje tak siap2 tu..!! [marah diri sendiri nih]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright (c) 2010 !Safa Rida Blog. Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes and Web Design.