Pages

Friday, July 15, 2011

Cool Friday...

Hai semua!!

Memang cool je kan hari Jumaat ni.. Mana taknya, Jumaat ni selain penghulu segala hari, juga hari terakhir bekerja sebelum bercuti dua hari... Betul tak??(Bagi yang bekerja hari Sabtu mesti cakap TAKKKK!!!!) Yang tu lantak korang la.. Apa yang penting aku memang rasa cool je hari Jumaat ni. Kerja pun santai-santai je. Time rehat pulak 2jam!! Lama jugak tu. Sempat je kalau nak pergi window shopping! ngeee~ Kalau tido pulak sempat meleleh air liur basi. Hahaha!! Untuk orang makan terhegeh-hegeh macam aku ni, boleh la makan banyak tanpa perasaan nak cepat habiskan makanan. Tak payah tergopoh gapah. Apa ada hal... Rehat kan lama. Coooollll jeee... kan??

1 comments:

aTy _faRed~ said...

tah... akak tak pernah rase cool biler keje kat sini.tak kire lar hari ape pon...[malas nak cerite lelebih].. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright (c) 2010 !Safa Rida Blog. Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes and Web Design.